MILAN akvarell készlet 12 szín

1990 Ft Áraink bruttó árak! Az áfát tartalmazzák!

12-es akvarell ,háromszög testű, lakkozott színesceruza.

Az akvarell ceruza festéke vízzel jól oldható, ecset segítségével (a dobozban ajándék ecset található) színei egymással jól keverhetők. Az ergonomikus háromszög test kényelmesebbé teszi a használatot.

 

Leírás

12-es akvarell ,háromszög testű ), lakkozott színesceruza.

Az akvarell ceruza festéke vízzel jól oldható, ecset segítségével (a dobozban ajándék ecset található) színei egymással jól keverhetők. Az ergonomikus háromszög test kényelmesebbé teszi a használatot. A ceruza lakkozása gyermekbarát, toxikus anyagot nem tartalmaz. A ceruzabél magasan pigmentált, ezáltal extra jó fedőképességű élénk színt biztosít.

Egyedi L.P.S. rendszer (Lead Protection System), melynek lényege, hogy a grafitbelet a fa testbe ragasztva megóvják azt az elmozdulástól, töréstől, így hegyezésnél a ceruzabél teljes hossza felhasználható.

A Milan ügyel a természetre, így ceruzáit csak erre a célra telepített erdők fáiból készíti, megvédve ezzel az őserdőket! Karton doboza stancolt, így jól láthatók a benne levő színek, emellett praktikus, könnyen visszazárható szerkezettel ellátott.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MILAN akvarell készlet 12 szín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top